Lotto Austria Džekpot (Jackpot) – Šanse za dobitak i Nagrade

Poslednji rezultat (19.06.2024. 18:47:00 CEST)

Poslednji rezultat (19.06.2024. 18:47:00 CEST)
2
5
6
22
23
30
3

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Država Raspored Raspon pogađanja
Država Austrija Raspored
среда 16:47 UTC Lokalno vreme lutrije: среда 18:47 CEST
недеља 17:17 UTC Lokalno vreme lutrije: недеља 19:17 CEST
петак 16:47 UTC Lokalno vreme lutrije: петак 18:47 CEST
Raspon pogađanja 6/45
Poslednji rezultat (19.06.2024. 18:47:00 CEST): Poslednji rezultat (19.06.2024. 18:47:00 CEST)
2
5
6
22
23
30
3
Nivo Poklapanje
X
+
X
Nagrada Šanse za dobitak
Nagrada #1I Poklapanje
X
:
6
Nagrada : 40,00% deljeno
Džekpot
Šanse za dobitak : 1 u 8.145.060
Nagrada #2II Poklapanje
X
+
X
:
5 + 1
Nagrada : 5,50% deljeno
Procenjeno: 182.762,2 €
Šanse za dobitak : 1 u 1.357.510
Nagrada #3III Poklapanje
X
:
5
Nagrada : 6,00% deljeno
Procenjeno: 1.401,5 €
Šanse za dobitak : 1 u 35.724,9
Nagrada #4IV Poklapanje
X
+
X
:
4 + 1
Nagrada : 1,80% deljeno
Procenjeno: 185,3 €
Šanse za dobitak : 1 u 14.290,6
Nagrada #5V Poklapanje
X
:
4
Nagrada : 10,00% deljeno
Procenjeno: 51,6 €
Šanse za dobitak : 1 u 772,4
Nagrada #6VI Poklapanje
X
+
X
:
3 + 1
Nagrada : 4,50% deljeno
Procenjeno: 16,2 €
Šanse za dobitak : 1 u 579,3
Nagrada #7VII Poklapanje
X
:
3
Nagrada : 18,10% deljeno
Procenjeno: 5,5 €
Šanse za dobitak : 1 u 48,3
Nagrada #8VIII Poklapanje
X
+
X
:
0 + 1
Nagrada : 1,2 € Šanse za dobitak : 1 u 16,2
Ukupne šanse za dobitak bilo kakve nagrade : 1 u 12

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store