Lotto Austria Jackpot & Prijzen en Winkans

Meest recente resultaat (19 jun. 2024 18:47:00 CEST)

Meest recente resultaat (19 jun. 2024 18:47:00 CEST)
2
5
6
22
23
30
3

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Land Tijdschema Gokbereik
Land Austria Tijdschema
woensdag 16:47 UTC Lokale tijd loterij woensdag 18:47 CEST
zondag 17:17 UTC Lokale tijd loterij zondag 19:17 CEST
vrijdag 16:47 UTC Lokale tijd loterij vrijdag 18:47 CEST
Gokbereik 6/45
Meest recente resultaat (19 jun. 2024 18:47:00 CEST): Meest recente resultaat (19 jun. 2024 18:47:00 CEST)
2
5
6
22
23
30
3
Tier Match
X
+
X
Prijs Winkans
Prijs #1I Match
X
:
6
Prijs : 40,00% gedeeld
Jackpot
Winkans : 1 in 8.145.060
Prijs #2II Match
X
+
X
:
5 + 1
Prijs : 5,50% gedeeld
Geschat: € 182.762,2
Winkans : 1 in 1.357.510
Prijs #3III Match
X
:
5
Prijs : 6,00% gedeeld
Geschat: € 1.401,5
Winkans : 1 in 35.724,9
Prijs #4IV Match
X
+
X
:
4 + 1
Prijs : 1,80% gedeeld
Geschat: € 185,3
Winkans : 1 in 14.290,6
Prijs #5V Match
X
:
4
Prijs : 10,00% gedeeld
Geschat: € 51,6
Winkans : 1 in 772,4
Prijs #6VI Match
X
+
X
:
3 + 1
Prijs : 4,50% gedeeld
Geschat: € 16,2
Winkans : 1 in 579,3
Prijs #7VII Match
X
:
3
Prijs : 18,10% gedeeld
Geschat: € 5,5
Winkans : 1 in 48,3
Prijs #8VIII Match
X
+
X
:
0 + 1
Prijs : € 1,2 Winkans : 1 in 16,2
Algemene winkans : 1 in 12

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store

OK