Lotto Austria Lotereyası – Cekpot və mükafatlar – Qazanma şansı

Ən Son Nəticə (19 iyn 2024 18:47:00 GMT+2)

Ən Son Nəticə (19 iyn 2024 18:47:00 GMT+2)
2
5
6
22
23
30
3

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Ölkə Cədvəl Təxmin Aralığı
Ölkə Austria Cədvəl
çərşənbə 16:47 UTC Yerli Lotereya Saatı: çərşənbə 18:47 GMT+2
bazar 17:17 UTC Yerli Lotereya Saatı: bazar 19:17 GMT+2
cümə 16:47 UTC Yerli Lotereya Saatı: cümə 18:47 GMT+2
Təxmin Aralığı 6/45
Ən Son Nəticə (19 iyn 2024 18:47:00 GMT+2): Ən Son Nəticə (19 iyn 2024 18:47:00 GMT+2)
2
5
6
22
23
30
3
Səviyyə Qarşılaşma
X
+
X
Mükafat Qazanma şansı
Mükafat #1I Qarşılaşma
X
:
6
Mükafat : 40,00% paylaşılan
Cekpot
Qazanma şansı : 8.145.060-də 1
Mükafat #2II Qarşılaşma
X
+
X
:
5 + 1
Mükafat : 5,50% paylaşılan
Təxmin olunan: 182.762,2 €
Qazanma şansı : 1.357.510-də 1
Mükafat #3III Qarşılaşma
X
:
5
Mükafat : 6,00% paylaşılan
Təxmin olunan: 1.401,5 €
Qazanma şansı : 35.724,9-də 1
Mükafat #4IV Qarşılaşma
X
+
X
:
4 + 1
Mükafat : 1,80% paylaşılan
Təxmin olunan: 185,3 €
Qazanma şansı : 14.290,6-də 1
Mükafat #5V Qarşılaşma
X
:
4
Mükafat : 10,00% paylaşılan
Təxmin olunan: 51,6 €
Qazanma şansı : 772,4-də 1
Mükafat #6VI Qarşılaşma
X
+
X
:
3 + 1
Mükafat : 4,50% paylaşılan
Təxmin olunan: 16,2 €
Qazanma şansı : 579,3-də 1
Mükafat #7VII Qarşılaşma
X
:
3
Mükafat : 18,10% paylaşılan
Təxmin olunan: 5,5 €
Qazanma şansı : 48,3-də 1
Mükafat #8VIII Qarşılaşma
X
+
X
:
0 + 1
Mükafat : 1,2 € Qazanma şansı : 16,2-də 1
Bir mükafat qazanmağın ortalama şansları : 12-də 1

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store