Lotto Austria Jackpot ve ödüller – Kazanma şansı

En Son Sonuçlar (19 Haz 2024 18:47:00 GMT+2)

En Son Sonuçlar (19 Haz 2024 18:47:00 GMT+2)
2
5
6
22
23
30
3

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Ülke Program Tahmin Aralığı
Ülke Avusturya Program
Çarşamba 16:47 UTC Loto Yerel Saati: Çarşamba 18:47 GMT+2
Pazar 17:17 UTC Loto Yerel Saati: Pazar 19:17 GMT+2
Cuma 16:47 UTC Loto Yerel Saati: Cuma 18:47 GMT+2
Tahmin Aralığı 6/45
En Son Sonuçlar (19 Haz 2024 18:47:00 GMT+2): En Son Sonuçlar (19 Haz 2024 18:47:00 GMT+2)
2
5
6
22
23
30
3
Kademe Eşleştir
X
+
X
Ödül Kazanma şansı
Ödül #1I Eşleştir
X
:
6
Ödül : %40,00 paylaşıldı
Jackpot
Kazanma şansı : 8.145.060 içerisinde 1
Ödül #2II Eşleştir
X
+
X
:
5 + 1
Ödül : %5,50 paylaşıldı
Tahmin edilen: €182.762,2
Kazanma şansı : 1.357.510 içerisinde 1
Ödül #3III Eşleştir
X
:
5
Ödül : %6,00 paylaşıldı
Tahmin edilen: €1.401,5
Kazanma şansı : 35.724,9 içerisinde 1
Ödül #4IV Eşleştir
X
+
X
:
4 + 1
Ödül : %1,80 paylaşıldı
Tahmin edilen: €185,3
Kazanma şansı : 14.290,6 içerisinde 1
Ödül #5V Eşleştir
X
:
4
Ödül : %10,00 paylaşıldı
Tahmin edilen: €51,6
Kazanma şansı : 772,4 içerisinde 1
Ödül #6VI Eşleştir
X
+
X
:
3 + 1
Ödül : %4,50 paylaşıldı
Tahmin edilen: €16,2
Kazanma şansı : 579,3 içerisinde 1
Ödül #7VII Eşleştir
X
:
3
Ödül : %18,10 paylaşıldı
Tahmin edilen: €5,5
Kazanma şansı : 48,3 içerisinde 1
Ödül #8VIII Eşleştir
X
+
X
:
0 + 1
Ödül : €1,2 Kazanma şansı : 16,2 içerisinde 1
Herhangi bir ödül kazanmanın toplam ihtimali : 12 içerisinde 1

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store