џекпот и награди на Powerball Australia – Шанси за освојување

Последни Резултати (13.6.2024 20:30:00 GMT+10)

Последни Резултати (13.6.2024 20:30:00 GMT+10)
2
6
9
17
25
26
32
4

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Земја Распоред Опсег на погодоци
Земја Австралија Распоред
четврток 10:30 UTC Локално време на лотарија: четврток 20:30 GMT+10
Опсег на погодоци 7/35 + 1/20
Последни Резултати (13.6.2024 20:30:00 GMT+10): Последни Резултати (13.6.2024 20:30:00 GMT+10)
2
6
9
17
25
26
32
4
Ред Натпревар
Х
+
Х
Награда Шанса за добивка
Награда#1I Натпревар
Х
+
Х
:
7 + 1
Награда : 35,00 % споделено
Џекпот
Шанса за добивка : 1 во 134.490.400
Награда#2II Натпревар
Х
+
Х
:
7 + 0
Награда : 1,80 % споделено
Проценето: 133.578,8 AUD
Шанса за добивка : 1 во 7.078.443
Награда#3III Натпревар
Х
+
Х
:
6 + 1
Награда : 1,10 % споделено
Проценето: 6.428,0 AUD
Шанса за добивка : 1 во 686.176
Награда#4IV Натпревар
Х
+
Х
:
6 + 0
Награда : 2,00 % споделено
Проценето: 463,7 AUD
Шанса за добивка : 1 во 36.115
Награда#5V Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 1
Награда : 1,50 % споделено
Проценето: 161,8 AUD
Шанса за добивка : 1 во 16.943
Награда#6VI Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 1
Награда : 9,70 % споделено
Проценето: 72,0 AUD
Шанса за добивка : 1 во 1.173
Награда#7VII Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 0
Награда : 7,60 % споделено
Проценето: 42,7 AUD
Шанса за добивка : 1 во 892
Награда#8VIII Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 1
Награда : 15,00 % споделено
Проценето: 18,1 AUD
Шанса за добивка : 1 во 188
Награда#9IX Натпревар
Х
+
Х
:
2 + 1
Награда : 26,30 % споделено
Проценето: 11,0 AUD
Шанса за добивка : 1 во 66
Вкупно шанси за добивање било која награда : 1 во 44,38

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store