џекпот и награди на Saturday Lotto – Шанси за освојување

Последни Резултати (25.5.2024 20:30:00 GMT+10)

Последни Резултати (25.5.2024 20:30:00 GMT+10)
8
10
22
35
36
38
11
23

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Земја Распоред Опсег на погодоци
Земја Australia Распоред
сабота 10:30 UTC Локално време на лотарија: сабота 20:30 GMT+10
Опсег на погодоци 6/45
Последни Резултати (25.5.2024 20:30:00 GMT+10): Последни Резултати (25.5.2024 20:30:00 GMT+10)
8
10
22
35
36
38
11
23
Tier Натпревар
Х
+
Х
Награда Шанса за добивка
Награда#1I Натпревар
Х
:
6
Награда : 28,00 % споделено
Џекпот
Шанса за добивка : 1 во 8.145.060
Награда#2II Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 1
Награда : 3,80 % споделено
Проценето: 10.031,2 AUD
Шанса за добивка : 1 во 678.755
Награда#3III Натпревар
Х
:
5
Награда : 8,20 % споделено
Проценето: 1.056,2 AUD
Шанса за добивка : 1 во 36.689
Награда#4IV Натпревар
Х
:
4
Награда : 12,40 % споделено
Проценето: 31,0 AUD
Шанса за добивка : 1 во 733
Награда#5V Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 1
Награда : 20,80 % споделено
Проценето: 20,6 AUD
Шанса за добивка : 1 во 297
Награда#6VI Натпревар
Х
:
3
Награда : 26,80 % споделено
Проценето: 12,5 AUD
Шанса за добивка : 1 во 144
Вкупно шанси за добивање било која награда : 1 во 85,44

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store