lottopark.com ★★★★★
Weekday Windfall

Играјте Weekday Windfall онлајн – Weekday Windfall Ливчиња

1.000.000 AUD

Можете да нарачате само неколку4 редови.

Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете го типот на овој билет
Сума:

Како да играте Weekday Windfall Лотарија?

Weekday Windfall online

Weekday Windfall (претходно позната како Monday & Wednesday Lotto или Mon & Wed Lotto) е австралиска лотарија која има милиони верни фанови. Оваа лотарија не нуди огромни џекпотови, но главната награда вреди за вашето внимание. Ливчињата за Weekday Windfall се ефтини и шансите за добивка се многу подобри од другите австралиски лотариски игри. Дали е можно да се игра Weekday Windfall онлајн?

Во Австралија, играчите можат да купат ливчиња во традиционална форма на хартиени Weekday Windfall ливчиња. Играчот треба да посети локална лотариска продавница и да пополни купон за да добие официјално хартиено ливче.

За сите играчи кои сакаат да играат на модерен и удобен начин – LottoPark нуди Weekday Windfall ливчиња онлајн. Сè што ви е потребно за да играте Weekday Windfall онлајн е смартфон, лаптоп или компјутер со пристап до интернет и онлајн методи за плаќање.

Регистрирајте се на LottoPark, изберете ги вашите броеви и играјте Weekday Windfall лотарија онлајн каде и кога сакате. Светот на лотариите нема граници на LottoPark!

Австралија Weekday Windfall Правила

Правилата за Weekday Windfall се јасни и едноставни. Играчот треба да избере 6 броја во опсег од 1-45. Сите броеви можат да се изберат рачно или играчот може да ја користи алатката “Брз избор” која избира 100% случајна комбинација на броеви.

За да ја освоите главната награда – сите 6 броеви мора да се совпаѓаат со добитните броеви избрани за време на извлекувањето на Weekday Windfall лотаријата.

Машината за извлекување на лотаријата избира 6 основни броеви и 2 дополнителни топки, наречени “Дополнителни броеви”. Дополнителните броеви се користат за да се одредат некои од категориите на награди. Играчот не може да избере дополнителни броеви сам.

Извлекувањето на Weekday Windfall лотаријата се одржува три пати неделно: во понеделник (Monday Lotto), среда (Wednesday Lotto) и петок (Friday Lotto) во 8:30 часот по локално време во Австралија (10:30 часот UTC)

Weekday Windfall Ливчиња

Weekday Windfall tickets

Weekday Windfall ливчињата се едни од најевтините лотариски ливчиња на нашата веб-страница. Можете да купите повеќе од 4 линии само. Ако ви се потребни повеќе линии – само кликнете на копчето “More lines” и изберете следните 4 или дури и повеќе линии. Запомнете да користите различна комбинација на среќни броеви за секоја линија.

Можете да купите едно ливче за претстојното извлекување на Weekday Windfall лотаријата. Препорачуваме “мулти-извлекување” ливче за 5, 10, 25 или 52 извлекувања. Овој тип на ливче нуди навистина добри попусти – до 25%.

Можете да ги проверите вашите Weekday Windfall ливчиња во секое време. Само најавете се во вашиот играчки профил и проверете го делот “Моите ливчиња”. Сите ливчиња купени онлајн на LottoPark се безбедни на вашиот профил.

Weekday Windfall Награди

Weekday Windfall лотаријата нема класичен џекпот кој може да се префрли кога никој нема да го погоди џекпотот во извлекувањето. Во оваа лотарија првата награда е позната од почетокот – тоа е 1.000.000 австралиски долари за секој од можните победници. Внимание! Само 6 победници можат да ја добијат првата награда и да добијат 1.000.000 австралиски долари. Ако повеќе играчи правилно ги изберат 6 добитни броја – 6.000.000 австралиски долари ќе бидат поделени помеѓу сите победници.

Шансите за добивање на главната награда на Weekday Windfall се 1 во 8.145.060.

Австралиската Weekday Windfall лотарија има 6 нивоа на награди. Дополнителните броеви се применуваат на нивоата 2, 5 и 6. Благодарение на дополнителните броеви, играчот може да добие поголема награда.

Најмалата награда за Weekday Windfall лотаријата се исплаќа за еден основен број и два дополнителни броеви што се совпаѓаат.

Ако сакате да дознаете повеќе – прочитајте за наградите и шансите за добивка на Weekday Windfall.

Како да ги проверите резултатите од Weekday Windfall

На LottoPark можете да играте Weekday Windfall онлајн и лесно да ги проверите резултатите и добитните броеви на оваа австралиска лотарија. Ние сакаме да понудиме сеопфатни услуги на нашите клиенти, и затоа ги објавуваме резултатите од Weekday Windfall веднаш по извлекувањето. За да ги проверите најновите резултати од Weekday Windfall – кликнете и посетете го нашиот дел за резултати.  

Weekday Windfall lottery

Покрај најновите резултати на LottoPark, можете да најдете и богата архива на лотариски резултати со навистина импресивна база на податоци. Можете да ги проверите резултатите од Weekday Windfall од минатото. Нашата архива на лотариски резултати може да се користи за подготвување на лотариски статистики или стратегии за играње на Weekday Windfall.

Австралија Weekday Windfall – совети за играчите

Оваа лотарија нуди повисоки шанси за добивка од Powerball Australia или други популарни лотарии со огромни џекпотови. Исто така, конкуренцијата тука е помала, па ако ја погодите првата награда – постои голема шанса да го добиете целиот износ, без да го делите со други победници.

Купете мулти-извлекување ливче за Weekday Windfall. Нудиме големи попусти за овој тип на ливче, така што можете да платите помалку или да купите повеќе.