џекпот и награди на Lotto 6 aus 49 – Шанси за освојување

Последни Резултати (12.6.2024 18:25:00 CEST)

Последни Резултати (12.6.2024 18:25:00 CEST)
5
9
10
11
22
46
2 S

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Земја Распоред Опсег на погодоци
Земја Германија Распоред
среда 16:25 UTC Локално време на лотарија: среда 18:25 CEST
сабота 17:25 UTC Локално време на лотарија: сабота 19:25 CEST
Опсег на погодоци 6/49
Последни Резултати (12.6.2024 18:25:00 CEST): Последни Резултати (12.6.2024 18:25:00 CEST)
5
9
10
11
22
46
2 S
Ред Натпревар
Х
R
Награда Шанса за добивка
Награда#1I Натпревар
Х
+
Х
:
6 + S
Награда : 12,80 % споделено
Џекпот
Шанса за добивка : 1 во 139.838.160
Награда#2II Натпревар
Х
+
Х
:
6
Награда : 10,00 % споделено
Проценето: 918.674,9 €
Шанса за добивка : 1 во 15.537.573
Награда#3III Натпревар
Х
+
Х
:
5 + S
Награда : 5,00 % споделено
Проценето: 9.773,1 €
Шанса за добивка : 1 во 542.008
Награда#4IV Натпревар
Х
+
Х
:
5
Награда : 15,00 % споделено
Проценето: 2.858,9 €
Шанса за добивка : 1 во 60.223
Награда#5V Натпревар
Х
+
Х
:
4 + S
Награда : 5,00 % споделено
Проценето: 175,1 €
Шанса за добивка : 1 во 10.324
Награда#6VI Натпревар
Х
+
Х
:
4
Награда : 10,00 % споделено
Проценето: 39,1 €
Шанса за добивка : 1 во 1.147
Награда#7VII Натпревар
Х
+
Х
:
3 + S
Награда : 10,00 % споделено
Проценето: 19,3 €
Шанса за добивка : 1 во 567
Награда#8VIII Натпревар
Х
+
Х
:
3
Награда : 45,00 % споделено
Проценето: 9,8 €
Шанса за добивка : 1 во 63
Награда#9IX Натпревар
Х
+
Х
:
2 + S
Награда : 6 € Шанса за добивка : 1 во 76
Вкупно шанси за добивање било која награда : 1 во 31

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store