Lotto 6 aus 49 aukso puodas ir prizai – Laimėjimo Šansai

Naujausi Rezultatai (2024-05-18 19:25:00 GMT+2)

Naujausi Rezultatai (2024-05-18 19:25:00 GMT+2)
1
2
28
36
43
49
0 S

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Šalis Suplanuota Spėjimų Ribos
Šalis Germany Suplanuota
trečiadienis 16:25 UTC Loterijos laikas: trečiadienis 18:25 GMT+2
šeštadienis 17:25 UTC Loterijos laikas: šeštadienis 19:25 GMT+2
Spėjimų Ribos 6/49
Naujausi Rezultatai (2024-05-18 19:25:00 GMT+2): Naujausi Rezultatai (2024-05-18 19:25:00 GMT+2)
1
2
28
36
43
49
0 S
Tier Sutampa
X
R
Prizas Laimėjimo tikimybė
Prizo #1I Sutampa
X
+
X
:
6 + S
Prizas : 12,80 % bendrai
Aukso puodas
Laimėjimo tikimybė : 1 iš 139 838 160
Prizo #2II Sutampa
X
+
X
:
6
Prizas : 10,00 % bendrai
Įvertinta: 918 674,9 €
Laimėjimo tikimybė : 1 iš 15 537 573
Prizo #3III Sutampa
X
+
X
:
5 + S
Prizas : 5,00 % bendrai
Įvertinta: 9 773,1 €
Laimėjimo tikimybė : 1 iš 542 008
Prizo #4IV Sutampa
X
+
X
:
5
Prizas : 15,00 % bendrai
Įvertinta: 2 858,9 €
Laimėjimo tikimybė : 1 iš 60 223
Prizo #5V Sutampa
X
+
X
:
4 + S
Prizas : 5,00 % bendrai
Įvertinta: 175,1 €
Laimėjimo tikimybė : 1 iš 10 324
Prizo #6VI Sutampa
X
+
X
:
4
Prizas : 10,00 % bendrai
Įvertinta: 39,1 €
Laimėjimo tikimybė : 1 iš 1 147
Prizo #7VII Sutampa
X
+
X
:
3 + S
Prizas : 10,00 % bendrai
Įvertinta: 19,3 €
Laimėjimo tikimybė : 1 iš 567
Prizo #8VIII Sutampa
X
+
X
:
3
Prizas : 45,00 % bendrai
Įvertinta: 9,8 €
Laimėjimo tikimybė : 1 iš 63
Prizo #9IX Sutampa
X
+
X
:
2 + S
Prizas : 6 € Laimėjimo tikimybė : 1 iš 76
Bendri šansai laimėti bet kokį prizą : 1 iš 31

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store