Lotto 6 aus 49 Jackpot ja auhinnad – võitmise võimalused

Hiljutine tulemus (12. juuni 2024 18:25:00 GMT +2)

Hiljutine tulemus (12. juuni 2024 18:25:00 GMT +2)
5
9
10
11
22
46
2 S

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Riik Ajakava Pakkumise vahemik
Riik Germany Ajakava
kolmapäev 16:25 UTC Loterii kohalik aeg: kolmapäev 18:25 GMT +2
laupäev 17:25 UTC Loterii kohalik aeg: laupäev 19:25 GMT +2
Pakkumise vahemik 6/49
Hiljutine tulemus (12. juuni 2024 18:25:00 GMT +2): Hiljutine tulemus (12. juuni 2024 18:25:00 GMT +2)
5
9
10
11
22
46
2 S
Tier Matš
X
R
Auhind Võimalus võita
Auhind #1I Matš
X
+
X
:
6 + S
Auhind : 12,80% jagatud
Jackpot
Võimalus võita : Üks 139 838 160
Auhind #2II Matš
X
+
X
:
6
Auhind : 10,00% jagatud
Eeldatud: 918 674,9 €
Võimalus võita : Üks 15 537 573
Auhind #3III Matš
X
+
X
:
5 + S
Auhind : 5,00% jagatud
Eeldatud: 9 773,1 €
Võimalus võita : Üks 542 008
Auhind #4IV Matš
X
+
X
:
5
Auhind : 15,00% jagatud
Eeldatud: 2 858,9 €
Võimalus võita : Üks 60 223
Auhind #5V Matš
X
+
X
:
4 + S
Auhind : 5,00% jagatud
Eeldatud: 175,1 €
Võimalus võita : Üks 10 324
Auhind #6VI Matš
X
+
X
:
4
Auhind : 10,00% jagatud
Eeldatud: 39,1 €
Võimalus võita : Üks 1 147
Auhind #7VII Matš
X
+
X
:
3 + S
Auhind : 10,00% jagatud
Eeldatud: 19,3 €
Võimalus võita : Üks 567
Auhind #8VIII Matš
X
+
X
:
3
Auhind : 45,00% jagatud
Eeldatud: 9,8 €
Võimalus võita : Üks 63
Auhind #9IX Matš
X
+
X
:
2 + S
Auhind : 6 € Võimalus võita : Üks 76
Üldised võimalused auhinna võitmiseks : Üks 31

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store

OK