lottopark.com ★★★★★

Loterija Lotto 6 aus 49 džekpots un laimests – izredzes laimēt

Pēdējais rezultāts (2024. gada 20. jūl. 19:25:00 CEST)

Pēdējais rezultāts (2024. gada 20. jūl. 19:25:00 CEST)
5
8
19
29
30
35
5 S

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Valsts Grafiks Izlozes formula
Valsts Germany Grafiks
trešdiena 16:25 UTC Loterijas vietējais laiks: trešdiena 18:25 CEST
sestdiena 17:25 UTC Loterijas vietējais laiks: sestdiena 19:25 CEST
Izlozes formula 6/49
Pēdējais rezultāts (2024. gada 20. jūl. 19:25:00 CEST): Pēdējais rezultāts (2024. gada 20. jūl. 19:25:00 CEST)
5
8
19
29
30
35
5 S
Tier Match
X
R
Laimests Iespēja laimēt
Laimests #1I Match
X
+
X
:
6 + S
Laimests : 12,80% no balvu fonda
Džekpots
Iespēja laimēt : 1 pret 139 838 160
Laimests #2II Match
X
+
X
:
6
Laimests : 10,00% no balvu fonda
Prognoze: 918 674,9 €
Iespēja laimēt : 1 pret 15 537 573
Laimests #3III Match
X
+
X
:
5 + S
Laimests : 5,00% no balvu fonda
Prognoze: 9 773,1 €
Iespēja laimēt : 1 pret 542 008
Laimests #4IV Match
X
+
X
:
5
Laimests : 15,00% no balvu fonda
Prognoze: 2 858,9 €
Iespēja laimēt : 1 pret 60 223
Laimests #5V Match
X
+
X
:
4 + S
Laimests : 5,00% no balvu fonda
Prognoze: 175,1 €
Iespēja laimēt : 1 pret 10 324
Laimests #6VI Match
X
+
X
:
4
Laimests : 10,00% no balvu fonda
Prognoze: 39,1 €
Iespēja laimēt : 1 pret 1 147
Laimests #7VII Match
X
+
X
:
3 + S
Laimests : 10,00% no balvu fonda
Prognoze: 19,3 €
Iespēja laimēt : 1 pret 567
Laimests #8VIII Match
X
+
X
:
3
Laimests : 45,00% no balvu fonda
Prognoze: 9,8 €
Iespēja laimēt : 1 pret 63
Laimests #9IX Match
X
+
X
:
2 + S
Laimests : 6 € Iespēja laimēt : 1 pret 76
Kopējās izredzes iegūt jebkuru no laimestiem : 1 pret 31

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store