Lotto 6 aus 49 Džekpot (Jackpot) – Šanse za dobitak i Nagrade

Poslednji rezultat (12.06.2024. 18:25:00 CEST)

Poslednji rezultat (12.06.2024. 18:25:00 CEST)
5
9
10
11
22
46
2 S

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Država Raspored Raspon pogađanja
Država Nemačka Raspored
среда 16:25 UTC Lokalno vreme lutrije: среда 18:25 CEST
субота 17:25 UTC Lokalno vreme lutrije: субота 19:25 CEST
Raspon pogađanja 6/49
Poslednji rezultat (12.06.2024. 18:25:00 CEST): Poslednji rezultat (12.06.2024. 18:25:00 CEST)
5
9
10
11
22
46
2 S
Nivo Poklapanje
X
R
Nagrada Šanse za dobitak
Nagrada #1I Poklapanje
X
+
X
:
6 + S
Nagrada : 12,80% deljeno
Džekpot
Šanse za dobitak : 1 u 139.838.160
Nagrada #2II Poklapanje
X
+
X
:
6
Nagrada : 10,00% deljeno
Procenjeno: 918.674,9 €
Šanse za dobitak : 1 u 15.537.573
Nagrada #3III Poklapanje
X
+
X
:
5 + S
Nagrada : 5,00% deljeno
Procenjeno: 9.773,1 €
Šanse za dobitak : 1 u 542.008
Nagrada #4IV Poklapanje
X
+
X
:
5
Nagrada : 15,00% deljeno
Procenjeno: 2.858,9 €
Šanse za dobitak : 1 u 60.223
Nagrada #5V Poklapanje
X
+
X
:
4 + S
Nagrada : 5,00% deljeno
Procenjeno: 175,1 €
Šanse za dobitak : 1 u 10.324
Nagrada #6VI Poklapanje
X
+
X
:
4
Nagrada : 10,00% deljeno
Procenjeno: 39,1 €
Šanse za dobitak : 1 u 1.147
Nagrada #7VII Poklapanje
X
+
X
:
3 + S
Nagrada : 10,00% deljeno
Procenjeno: 19,3 €
Šanse za dobitak : 1 u 567
Nagrada #8VIII Poklapanje
X
+
X
:
3
Nagrada : 45,00% deljeno
Procenjeno: 9,8 €
Šanse za dobitak : 1 u 63
Nagrada #9IX Poklapanje
X
+
X
:
2 + S
Nagrada : 6 € Šanse za dobitak : 1 u 76
Ukupne šanse za dobitak bilo kakve nagrade : 1 u 31

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store