Lotto 6 aus 49 Jackpot och priser – chanser att vinna

Senaste resultatet (18 maj 2024 19:25:00 CEST)

Senaste resultatet (18 maj 2024 19:25:00 CEST)
1
2
28
36
43
49
0 S

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Land Schema Gissningsintervall
Land Tyskland Schema
onsdag 16:25 UTC Lokal tid för lotteri: onsdag 18:25 CEST
lördag 17:25 UTC Lokal tid för lotteri: lördag 19:25 CEST
Gissningsintervall 6/49
Senaste resultatet (18 maj 2024 19:25:00 CEST): Senaste resultatet (18 maj 2024 19:25:00 CEST)
1
2
28
36
43
49
0 S
Nivå Matchning
X
R
Pris Chans att vinna
Pris #1I Matchning
X
+
X
:
6 + S
Pris : 12,80 % delad
Jackpott
Chans att vinna : 1 in 139 838 160
Pris #2II Matchning
X
+
X
:
6
Pris : 10,00 % delad
Beräknad: 918 674,9 €
Chans att vinna : 1 in 15 537 573
Pris #3III Matchning
X
+
X
:
5 + S
Pris : 5,00 % delad
Beräknad: 9 773,1 €
Chans att vinna : 1 in 542 008
Pris #4IV Matchning
X
+
X
:
5
Pris : 15,00 % delad
Beräknad: 2 858,9 €
Chans att vinna : 1 in 60 223
Pris #5V Matchning
X
+
X
:
4 + S
Pris : 5,00 % delad
Beräknad: 175,1 €
Chans att vinna : 1 in 10 324
Pris #6VI Matchning
X
+
X
:
4
Pris : 10,00 % delad
Beräknad: 39,1 €
Chans att vinna : 1 in 1 147
Pris #7VII Matchning
X
+
X
:
3 + S
Pris : 10,00 % delad
Beräknad: 19,3 €
Chans att vinna : 1 in 567
Pris #8VIII Matchning
X
+
X
:
3
Pris : 45,00 % delad
Beräknad: 9,8 €
Chans att vinna : 1 in 63
Pris #9IX Matchning
X
+
X
:
2 + S
Pris : 6 € Chans att vinna : 1 in 76
Övergripande chanser att vinna något pris : 1 in 31

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store

OK