Lotto 6 aus 49 spletna loterija – Jackpot in nagrade – možnosti za zmago

Zadnji rezultati (22. maj 2024 18:25:00 GMT+2)

Zadnji rezultati (22. maj 2024 18:25:00 GMT+2)
8
9
10
15
38
47
4 S

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Država Urnik Razpon ugibanja
Država Germany Urnik
sreda 16:25 UTC Lokalni čas loterije: sreda 18:25 GMT+2
sobota 17:25 UTC Lokalni čas loterije: sobota 19:25 GMT+2
Razpon ugibanja 6/49
Zadnji rezultati (22. maj 2024 18:25:00 GMT+2): Zadnji rezultati (22. maj 2024 18:25:00 GMT+2)
8
9
10
15
38
47
4 S
Tier Tekma
X
R
Nagrada Možnost za zmago
Nagrada #1I Tekma
X
+
X
:
6 + S
Nagrada : 12,80 % deljeno
Jackpot
Možnost za zmago : 1 v 139.838.160
Nagrada #2II Tekma
X
+
X
:
6
Nagrada : 10,00 % deljeno
Ocenjeno: 918.674,9 €
Možnost za zmago : 1 v 15.537.573
Nagrada #3III Tekma
X
+
X
:
5 + S
Nagrada : 5,00 % deljeno
Ocenjeno: 9.773,1 €
Možnost za zmago : 1 v 542.008
Nagrada #4IV Tekma
X
+
X
:
5
Nagrada : 15,00 % deljeno
Ocenjeno: 2.858,9 €
Možnost za zmago : 1 v 60.223
Nagrada #5V Tekma
X
+
X
:
4 + S
Nagrada : 5,00 % deljeno
Ocenjeno: 175,1 €
Možnost za zmago : 1 v 10.324
Nagrada #6VI Tekma
X
+
X
:
4
Nagrada : 10,00 % deljeno
Ocenjeno: 39,1 €
Možnost za zmago : 1 v 1.147
Nagrada #7VII Tekma
X
+
X
:
3 + S
Nagrada : 10,00 % deljeno
Ocenjeno: 19,3 €
Možnost za zmago : 1 v 567
Nagrada #8VIII Tekma
X
+
X
:
3
Nagrada : 45,00 % deljeno
Ocenjeno: 9,8 €
Možnost za zmago : 1 v 63
Nagrada #9IX Tekma
X
+
X
:
2 + S
Nagrada : 6 € Možnost za zmago : 1 v 76
Celostna možnost za zmago : 1 v 31

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store

OK