EuroMillions

Играјте EuroMillions онлајн – Купете билети за евромилиони

17.000.000 €
Одберете 5 броеви and 2 Lucky Stars numbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Lucky Stars numbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Lucky Stars numbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Lucky Stars numbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Lucky Stars numbers ОК Се обработува...
Одберете го типот на овој билет
Сума:

Како да играте EuroMillions

EuroMillions е многу популарна во многу европски земји, каде тикетите се достапни во локалните лото канцеларии. LottoPark ви дозволува да играте EuroMillions онлајн. Се што треба е да ги одберете Вашите среќни броеви, и нашиот претставник ќе купи традиционален, хартиен лото тикет. LottoPark македонија Ви дозволува да купите EuroMillions тикети од кое било место во светот!

Изберете 5 броеви кои се во опсег од 1 до 50 и два дополнителни, наречени Lucky Stars, од 1 до 12. За да добиете Euro Millions џекпот, треба да ги изберете сите 7 броеви правилно. Точното одбирање на најмалку 2 главни броеви ви овозможува да добиете најниска награда.

Можете да изберете еден ред (еден сет на броеви), или да пробате со повеќе редови. Колку повеќе редови избирате, толку ви се поголеми шансите за наградата!

EuroMillions тикетите онлајн се достапни 24 часа на ден, од кое било место во светот. Едноставно изберете ги Вашите среќни броеви и играјте една од најпознатите популарни лотарии во светот!

EuroMillions цени на тикети

Ако сакате да ги проверите EuroMillions цените на тикетите, изберете го бројот на редови и Вашите среќни броеви. Резимето на Вашата нарачка и моменталните цени на тикетите автоматски ќе бидат прикажани подолу од нашиот систем.

Прикажаните EuroMillions цени на тикетите се конечни. Се состои од цената за набавка на хартиените тикети и нашата такса. Ние вложуваме максимални напори да ја задржиме EuroMillions цената на тикетите на стабилно, атрактивно ниво.

EuroMillions тикети достапни на LottoPark се купуваат од нашите претставници во официјалните лото канцеларии.

На оваа страна ќе најдете целосна листа на онлајн лотарии кои се достапни на нашиот вебсајт. Кликнете, одберете ја лотаријата за која сте заинтересирани и проверете ги цените на билетите онлајн. Ги скенираме сите билети за нашите клиенти.

Совети за EuroMillions онлајн

Користете ја нашата архивска функција за историја на резултати за да проверите кои броеви лото се извлекувани најчесто. Одете на тие бројки за да го подготвите Вашиот сет на броеви за следното извлекување.

Вреди да се обидете со поинаков пристап при изборот на Вашите лото броеви: изберете ги Вашите броеви по случаен избор. Одете на слепа среќа, и користете ја алатката за брз избор.

Како да проверам резултати од EuroMillions извлекувањето? После секое извлекување, ќе ги најдете добитните броеви од EuroMillions и информации за добитниците и наградите од оваа голема лотарија на нашиот вебсајт.

За да ги направите шансите за добивка поголеми, може да размислите да играте како дел од група. Купување на EuroMillions тикети онлајн со група значи повеќе редови кои учествуваат во извлекувањето и помали трошоци, затоа што EuroMillions цената на тикетите се дели меѓу сите членови на групата.