проверете резултати и Добитни броеви EuroMillions

11
13
14
34
48
7
9
Проценет џекпот: 26.000.000 €
Tier Натпревар
Х
+
Х
Добитници Исплата по добитник
Награда#1 I Натпревар
Х
Х
:
5+ 2
Добитници:   0 Исплата по добитник:   0,00 €
Награда#2 II Натпревар
Х
Х
:
5+ 1
Добитници:   1 Исплата по добитник:   461.188,00 €
Награда#3 III Натпревар
Х
Х
:
5+ 0
Добитници:   5 Исплата по добитник:   21.557,00 €
Награда#4 IV Натпревар
Х
Х
:
4+ 2
Добитници:   33 Исплата по добитник:   1.017,00 €
Награда#5 V Натпревар
Х
Х
:
4+ 1
Добитници:   447 Исплата по добитник:   138,00 €
Награда#6 VI Натпревар
Х
Х
:
3+ 2
Добитници:   1.264 Исплата по добитник:   51,00 €
Награда#7 VII Натпревар
Х
Х
:
4+ 0
Добитници:   919 Исплата по добитник:   49,00 €
Награда#8 VIII Натпревар
Х
Х
:
2+ 2
Добитници:   20.234 Исплата по добитник:   11,00 €
Награда#9 IX Натпревар
Х
Х
:
3+ 1
Добитници:   22.989 Исплата по добитник:   11,00 €
Награда#10 X Натпревар
Х
Х
:
3+ 0
Добитници:   45.943 Исплата по добитник:   10,00 €
Награда#11 XI Натпревар
Х
Х
:
1+ 2
Добитници:   109.565 Исплата по добитник:   5,00 €
Награда#12 XII Натпревар
Х
Х
:
2+ 1
Добитници:   362.186 Исплата по добитник:   5,00 €
Награда#13 XIII Натпревар
Х
Х
:
2+ 0
Добитници:   707.727 Исплата по добитник:   4,00 €
Вкупна сума: Вкупно добитници:   1.271.313 :   6.898.261,00 €

Проверете ги најновите резултати за извлекувањето од EuroMillions, една од најголемите европски лотарии. Споредете ги извлечените броеви со оние што сте ги одбрале кои може да се проверат на Вашиот тикет, достапен на Вашата сметка.

Проверете ја архивата на извлекувања на EuroMillions и на нашиот веб-сајт. Ова ви овозможува да проверите кои броеви се извлечени најмногу.

EuroMillions Џекпот – EuroMillions превртувања

Пред само неколку години, лотаријата ги претстави т.н. супер-извлекувања, кои нудеа големи пари во наградите, но беа повлечени во 2012 година.  Ваквите извлекувања привлекоа огромен интерес во земјите каде оваа лотарија е локално достапна.

Максималното вртење во EuroMillions може да достигне до 190 милиони €. Ова се случи во октомври 2014 година за последен пат.

Наградите на EuroMillions се многу атрактивни; ова европско лото е навистина забавно да се игра, па се повеќе и повеќе луѓе се решаваат да купат тикет и да играат за EuroMillions џекпот.

EuroMillions награди и EuroMillions победници

Можете да ги проверите победничките броеви на EuroMillions, да добиете информации за наградите на EuroMillions и победниците на оваа извонредна лотарија. Можете да ги проверите наградните групи во табелата во која се прикажани сите 13. Ова значи дека ако не го погодите џекпот, сеуште имате шанса за помала, но сепак привлечна награда.

EuroMillions победниците земаат важно место во табелата – заедно со наградните нивоа, бројот на играчи кои ги одбрале точните броеви и се здобиле со правото да добијат награда. Лесно е да се забележи дека неколку стотици илјади играчи добиваат награди на EuroMillions секој месец!

Не заборавајте да ги проверите резултатите на EuroMillions онлајн лотаријата прецизно, бидејќи имате одлични шанси да освоите не само џекпот, туку и една од помалите награди. Во оваа европска лотарија се потребни само два правилно одбрани броеви за да можете да добиете парична награда!

Дали сте заинтересирани за наградите и џекпотите на други лотарии? Кликнете и проверете што имаат да им понудат другите лотарии на своите играчи и добитници во наредното извлекување.

The EuroMillions најчесто извлекувани броеви

Користете статистички податоци, кои ќе ви помогнат при изборот на среќни броеви кои можат да ви дадат огромна награда во оваа европска лотарија. Подготвивме листа на најчесто извлекувани броеви во EuroMillions.

Тие се: 50, 11, 4, 44, и 38. Најчесто извлекувани Lucky Star броеви се 3 и 5.
Броевите 22, 1, 8, 49, и 34 не се избирани често во последните извлекувања.

Ако EuroMillions наградите ви се атрактивни, направете го првиот чекор на патот да станете еден од милионерските добитници во оваа европска лотарија. Проверете ги претходно извлечените EuroMillions победнички броеви и подгответе го Вашиот сопствен сет на броеви за извлекувањето.

Играјте EuroMillions онлајн денес – одберете ги Вашите среќни броеви, и проверете ги EuroMillions резултатите после извлекувањето да видите дали сте добитници!

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store