џекпот и награди на EuroMillions – Шанси за освојување на Евромилиони

EuroMillions е една од двете најголеми лотарии во Европа. Создадена е во 2004 година од Française des Jeux, Spanish Loterías y Apuestas del Estado, and British Camelot. Во овој момент, тикети за оваа лотарија се достапни во Франција, Белгија, Австрија, Луксембург, Ирска, Швајцарија, Велика Британија, Португалија, и Шпанија.

Благодарение на услугите на LottoPark, секој може да игра EuroMillions лотарија онлајн. Се што треба да направите е да ги одберете Вашите среќни броеви, и наш преставник ќе го купи тикетот во ваше име.

Извлеквањата на EuroMillions лотаријата се одржуваат двапати неделно, секој вторник и петок, во Париз.

Последни Резултати (11.6.2024 20:30:00 CEST)

Последни Резултати (11.6.2024 20:30:00 CEST)
7
15
34
45
48
7
9

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Земја Распоред Опсег на погодоци
Земја Европа Распоред
вторник 18:30 UTC Локално време на лотарија: вторник 20:30 CEST
петок 18:30 UTC Локално време на лотарија: петок 20:30 CEST
Опсег на погодоци 5/50 + 2/12
Последни Резултати (11.6.2024 20:30:00 CEST): Последни Резултати (11.6.2024 20:30:00 CEST)
7
15
34
45
48
7
9

EuroMillions лотаријата во светот

Оваа Европска лотарија е достапна во многу земји во Европа, но сеуште постојат места каде што тикетите не може да се купат локално. Не е можно да се купат тикети за оваа голема лотарија во канцелариите на лотариите или на бензиските пумпи во Полска, Словачка, Украина или Германија. Играчите од другите континенти немаат шанса да играат EuroMillions лотарија, но со интернетот тоа се промени.

Се што ви треба за да играте EuroMillions лотаријата онлајн денес е компјутер, смартфон или било кој друг мобилен уред со пристап на интернет. Благодарение на LottoPark може да ги купите EuroMillions тикетите онлајн на брз и лесен начин од било кое место во светот.
Нема повеќе граници – може да играте EuroMillions онлајн во Полска, Германија, Австралија, Канада, Египет, Јапонија, или секое можно место во светот.

EuroMillions онлајн лотаријата секојдневно привлекува се повеќе и повеќе играчи од целиот свет. Леснотијата во купувањето тикети Лото онлајн, атрактивните вртења и едноставните правила се причините зошто некој купува тикет онлајн речиси секоја минута. Сега е редот на Вас!

Правила на EuroMillions

Играчот треба да одбере 5 главни броеви и 2 дополнителни. Првите 5 мора да бидат во опсег од 1 до 50, а 2 дополнителни во опсег од 1 до 12. Точното бирање на двата екстра Lucky Star броеви му носи на играчот екстра награда; исто така неопходно е притискањето на џекпотот после правилниот избор на сите 7 броеви.

Броевите може да се одберат рачно или со помош на алатката брз избор, која ќе ги одбере броевите по случаен избор за Вас.

После секоие извлекување можете да ги проверите најновите резултати од EuroMillions на нашиот вебсајт. Ги објавуваме добитните броеви веднаш по завршувањето на извлекувањето.

Ред Натпревар
Х
+
Х
Награда Шанса за добивка
Награда#1I Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 2
Награда : 43,20 % споделено (или 27,00 %)
Џекпот
Шанса за добивка : 1 во 139.838.160
Награда#2II Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 1
Награда : 3,95 % споделено
Проценето: 303.798 €
Шанса за добивка : 1 во 6.991.908
Награда#3III Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 0
Награда : 0,92 % споделено
Проценето: 31.448 €
Шанса за добивка : 1 во 3.107.514,7
Награда#4IV Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 2
Награда : 0,45 % споделено
Проценето: 3.076 €
Шанса за добивка : 1 во 621.502,9
Награда#5V Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 1
Награда : 0,48 % споделено
Проценето: 164 €
Шанса за добивка : 1 во 31.075,2
Награда#6VI Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 2
Награда : 0,67 % споделено
Проценето: 102 €
Шанса за добивка : 1 во 14.125,1
Награда#7VII Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 0
Награда : 0,38 % споделено
Проценето: 59 €
Шанса за добивка : 1 во 13.811,2
Награда#8VIII Натпревар
Х
+
Х
:
2 + 2
Награда : 1,75 % споделено
Проценето: 19 €
Шанса за добивка : 1 во 985,5
Награда#9IX Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 1
Награда : 1,85 % споделено
Проценето: 14 €
Шанса за добивка : 1 во 706,3
Награда#10X Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 0
Награда : 3,50 % споделено
Проценето: 12 €
Шанса за добивка : 1 во 313,9
Награда#11XI Натпревар
Х
+
Х
:
1 + 2
Награда : 4,95 % споделено
Проценето: 10 €
Шанса за добивка : 1 во 187,7
Награда#12XII Натпревар
Х
+
Х
:
2 + 1
Награда : 14,85 % споделено
Проценето: 8 €
Шанса за добивка : 1 во 49,3
Награда#13XIII Натпревар
Х
+
Х
:
2 + 0
Награда : 18,25 % споделено
Проценето: 4 €
Шанса за добивка : 1 во 21,9
Вкупно шанси за добивање било која награда : 1 во 12,98

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store