Lotaria EuroMillions Online

EuroMillions është njëra nga dy lotaritë më të mëdha në Europë. Ajo erdhi në jetë në 2004-ën nga Française des Jeux, Spanish Loterías y Apuestas del Estado, dhe British Camelot. Në këtë moment, biletat për këtë lotari janë të disponueshme në Francë, Belgjikë, Austri, Luksemburg, Irlandë, Zvicër, Mbretërinë e Bashkuar, Portugali, dhe Spanjë.Falë shërbimeve të LottoPark, çdokush mund të luajë lotarinë EuroMillions online. Gjithçka që duhet të bëni është të zgjidhni numrat tuaj me fat, dhe përfaqësuesi ynë do ta blejë biletën në emrin tuaj.
Shortet e lotarisë EuroMillions mbahen dy herë në javë, çdo të martë dhe të premte, në Paris.

Rezultati më i Fundit (11 qer 2024, 8:30:00 e pasdites, GMT+2)

Rezultati më i Fundit (11 qer 2024, 8:30:00 e pasdites, GMT+2)
7
15
34
45
48
7
9

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Shteti Skeduli Vargu i Hamendjeve
Shteti Europë Skeduli
e martë 6:30 e pasdites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e martë 8:30 e pasdites GMT+2
e premte 6:30 e pasdites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e premte 8:30 e pasdites GMT+2
Vargu i Hamendjeve 5/50 + 2/12
Rezultati më i Fundit (11 qer 2024, 8:30:00 e pasdites, GMT+2): Rezultati më i Fundit (11 qer 2024, 8:30:00 e pasdites, GMT+2)
7
15
34
45
48
7
9

Lotaria EuroMillions në botë

Kjo lotarie europiane është e vlefshme në shumë vende të Europës, por ka ende shumë vende ku biletat nuk mund të blihen lokalisht. Nuk është e mundur të blihen bileta për këtë lotari të madhe në zyra lotarie apo pika karburanti në Poloni, Sllovaki, Ukrainë apo Gjermani. Lojtarë nga kontinentet e tjera nuk kishin asnjë mundësi për të luajtur lotarinë EuroMillions, por interneti ka ndryshuar gjithçka.Gjithçka që ju duhet për të luajtur lotarinë EuroMillions online sot është një pc, një smartfon apo çdo pajisje tjetër me akses interneti. Falë LottoPark ju mund t’i bleni online biletat EuroMillions në një mënyrë të shpejtë e të volitshme nga çfarëdo vendi në botë.Nuk ka më kufij – ju mund të luani EuroMillions online në Poloni, Gjermani, Australi, Kanada, Egjipt, Japoni, apo në çdo vend tjetër të botës.Lotaria EuroMillions online tërheq gjithnjë e more lojtarë nga e gjithë bota çdo ditë. Lehtësia e blerjes së biletave online, jackpot-et tërheqës dhe rregullat e thjeshta janë arsyet pse pothuajse çdo minutë dikush blen një biletë online. Tani është radha juaj!

Rregullat e EuroMillions

Lojtari duhet të zgjedhë 5 numra kryesorë dhe 2 numra shtesë. 5 të parët duhet të zgjidhen brenda vargut 1 deri në 50, dhe 2 numrat shtesë brenda vargut 1 deri në 12. Zgjedhja e saktë e dy numrave ekstra Lucky Star i jep lojtarit një çmim ekstra; kjo gjë është gjithashtu e nevojshme për të fituar jackpot-in pas zgjedhjes së saktë të të 7 numrave.Numrat mund të zgjidhen me dorë ose duke përdorur veglën zgjedhje-e-shpejtë, e cila do t’i zgjedhë në mënyrë rastësore numrat për ju.

Tier Përputhje
X
+
X
Çmimi Shansi për të fituar
Çmimi #1I Përputhje
X
+
X
:
5 + 2
Çmimi : 43,20% të ndara (or 27,00%)
Jackpot-i
Shansi për të fituar : 1 në 139 838 160
Çmimi #2II Përputhje
X
+
X
:
5 + 1
Çmimi : 3,95% të ndara
Llogaritur: 303 798 €
Shansi për të fituar : 1 në 6 991 908
Çmimi #3III Përputhje
X
+
X
:
5 + 0
Çmimi : 0,92% të ndara
Llogaritur: 31 448 €
Shansi për të fituar : 1 në 3 107 514,7
Çmimi #4IV Përputhje
X
+
X
:
4 + 2
Çmimi : 0,45% të ndara
Llogaritur: 3 076 €
Shansi për të fituar : 1 në 621 502,9
Çmimi #5V Përputhje
X
+
X
:
4 + 1
Çmimi : 0,48% të ndara
Llogaritur: 164 €
Shansi për të fituar : 1 në 31 075,2
Çmimi #6VI Përputhje
X
+
X
:
3 + 2
Çmimi : 0,67% të ndara
Llogaritur: 102 €
Shansi për të fituar : 1 në 14 125,1
Çmimi #7VII Përputhje
X
+
X
:
4 + 0
Çmimi : 0,38% të ndara
Llogaritur: 59 €
Shansi për të fituar : 1 në 13 811,2
Çmimi #8VIII Përputhje
X
+
X
:
2 + 2
Çmimi : 1,75% të ndara
Llogaritur: 19 €
Shansi për të fituar : 1 në 985,5
Çmimi #9IX Përputhje
X
+
X
:
3 + 1
Çmimi : 1,85% të ndara
Llogaritur: 14 €
Shansi për të fituar : 1 në 706,3
Çmimi #10X Përputhje
X
+
X
:
3 + 0
Çmimi : 3,50% të ndara
Llogaritur: 12 €
Shansi për të fituar : 1 në 313,9
Çmimi #11XI Përputhje
X
+
X
:
1 + 2
Çmimi : 4,95% të ndara
Llogaritur: 10 €
Shansi për të fituar : 1 në 187,7
Çmimi #12XII Përputhje
X
+
X
:
2 + 1
Çmimi : 14,85% të ndara
Llogaritur: 8 €
Shansi për të fituar : 1 në 49,3
Çmimi #13XIII Përputhje
X
+
X
:
2 + 0
Çmimi : 18,25% të ndara
Llogaritur: 4 €
Shansi për të fituar : 1 në 21,9
Shanset e përgjithshme për të fituar ndonjë çmim : 1 në 12,98

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store

OK