Rezultatet dhe Numrat Fitues të lotarisë EuroMillions

2
12
20
27
41
10
12
Jackpot-i i llogaritur: 130 000 000 €
EuroMillions

EuroMillions

143 000 000 €
Tier Përputhje
X
+
X
Fituesit Pagesa për fitues
Çmimi #1 I Përputhje
X
X
:
5+ 2
Fituesit:   0 Pagesa për fitues:   0,00 €
Çmimi #2 II Përputhje
X
X
:
5+ 1
Fituesit:   5 Pagesa për fitues:   259 151,20 €
Çmimi #3 III Përputhje
X
X
:
5+ 0
Fituesit:   13 Pagesa për fitues:   23 295,30 €
Çmimi #4 IV Përputhje
X
X
:
4+ 2
Fituesit:   51 Pagesa për fitues:   1 849,50 €
Çmimi #5 V Përputhje
X
X
:
4+ 1
Fituesit:   1 327 Pagesa për fitues:   130,90 €
Çmimi #6 VI Përputhje
X
X
:
3+ 2
Fituesit:   2 540 Pagesa për fitues:   72,30 €
Çmimi #7 VII Përputhje
X
X
:
4+ 0
Fituesit:   3 929 Pagesa për fitues:   32,80 €
Çmimi #8 VIII Përputhje
X
X
:
2+ 2
Fituesit:   36 399 Pagesa për fitues:   17,70 €
Çmimi #9 IX Përputhje
X
X
:
3+ 1
Fituesit:   58 376 Pagesa për fitues:   12,30 €
Çmimi #10 X Përputhje
X
X
:
3+ 0
Fituesit:   165 561 Pagesa për fitues:   8,00 €
Çmimi #11 XI Përputhje
X
X
:
1+ 2
Fituesit:   187 120 Pagesa për fitues:   8,60 €
Çmimi #12 XII Përputhje
X
X
:
2+ 1
Fituesit:   804 602 Pagesa për fitues:   6,30 €
Çmimi #13 XIII Përputhje
X
X
:
2+ 0
Fituesit:   2 298 981 Pagesa për fitues:   3,50 €
Shuma Totale: Totali i Fituesve:   3 558 904 Çmimi Total:   19 590 570,10 €

Kontrolloni rezultatet më të fundit të shortit të EuroMillions, një nga lotaritë më të mëdha europiane. Krahasoni numrat e rënë në short me ata që keni zgjedhur ju dhe që mund të shihen në biletën tuaj, e cila gjendet në llogarinë tuaj.

Kontrolloni edhe rezultatet e shorteve të arkivuara në faqen tonë të internetit. Kjo ju lejon të shihni se cilët numra kanë rënë më shpesh.

Jackpot-i i EuroMillions – rritjet e jackpot-it të EuroMillions

Vetëm pak vjet më parë, lotaria prezantoi të ashtu-quajturat super-shorte, të cilat ofronin një sasi shumë të madhe parash në çmime, por ato u tërhoqën në 2012.  Shorte të tilla tërhoqën një interes shumë të madh në shtetet ku kjo lotari është lokalisht e vlefshme.Jackpot-i maksimal në EuroMillions mund të arrijë 190 million €. Kjo ndodhi në tetor 2014 për herë të fundit.

Çmimet EuroMillions janë tepër tërheqëse; kjo loto europiane është vërtet argëtuese për t’u luajtur, kështu që gjithnjë e më shumë njerëz vendosin të blejnë një biletë dhe të luajnë për jackpot-in EuroMillions.

Çmimet e EuroMillions dhe fituesit e EuroMillions

Ju mund të kontrolloni numrat fitues të EuroMillions, të merrni informacion për çmimet e EuroMillions dhe fituesit e kësaj lotarie të jashtëzakonshme. Rangjet e çmimeve mund t’i kontrolloni në tabelën që i tregon të trembëdhjetë rangjet. Kjo do të thotë që nëse nuk fitoni jackpot-in, ju keni ende një shans për një çmim më të vogël, por prapë tërheqës.

Fituesit e EuroMillions zënë një vend të rëndësishëm në tabelë – së bashku me nivelin e rangut të çmimit, shfaqet edhe numri i lojtarëve që i kanë gjetur numrat e saktë dhe kanë fituar të drejtën për të marrë një çmim. Vihet re me lehtësi që disa qindra mijëra lojtarë i fitojnë çmimet EuroMillions për çdo muaj!

Mbani mend t’i kontrolloni me saktësi rezultatet e lotarisë EuroMillions online, sepse keni një shans të madh për të fituar jo vetëm Eurojackpot-in, por gjithashtu edhe një nga çmimet më të vogla. Vetëm dy numra të zgjedhur saktë duhen në këtë lotari europiane për të fituar të drejtën për të marrë një çmim në formë parash!

Numrat që bien më shpesh në EuroMillions

Përdorni të dhënat statistikore, të cilat do t’ju ndihmojnë të zgjidhni numrat me fat që mund t’ju sjellin një çmim të stërmadh në këtë lotari europiane. Kemi përgatitur një listë të numrave që bien më shpesh në EuroMillions.

Ata janë: 50, 11, 4, 44, dhe 38. Numrat Lucky Star të rënë më shpesh janë 3 dhe 5.
Numrat 22, 1, 8, 49, dhe 34 nuk janë zgjedhur shpesh në shortet e fundit.

Nëse çmimet EuroMillions ju duken tërheqëse, hidhni hapin e parë në rrugën për t’u bërë një nga fituesit milionerë në këtë lotari europiane. Kontrolloni numrat fitues të EuroMillions që kanë rënë më përpara dhe përgatitni grupin tuaj të numrave për këtë short.

Luani EuroMillions online sot – zgjidhni numrat tuaj me fat, dhe kontrolloni rezultatet e EuroMillions pas shortit për të parë nëse keni fituar!

EuroMillions

EuroMillions

143 000 000 €
newsletter

OK