EuroMillions

Luani EuroMillions Online

133 000 000 €
Zgjidh 5 numra and 2 Lucky Stars numbers OK Duke procesuar...
Zgjidh 5 numra and 2 Lucky Stars numbers OK Duke procesuar...
Zgjidh 5 numra and 2 Lucky Stars numbers OK Duke procesuar...
Zgjidh 5 numra and 2 Lucky Stars numbers OK Duke procesuar...
Zgjidh 5 numra and 2 Lucky Stars numbers OK Duke procesuar...
Choose the type of ticket
Shuma:

Si të luani EuroMillions

EuroMillions është shumë popullore në shumë shtete të Europës, ku biletat janë të disponueshme në zyra lokale lotarie. LottoPark ju lejon të luani EuroMillions online. Gjithçka që ju duhet është të zgjidhni numrat tuaj me fat, dhe përfaqësuesi ynë do të blejë një biletë tradicionale prej letre. LottoPark ju lejon të blini biletat e EuroMillions nga çdo vend i botës!

Zgjidhni 5 numra nga 1 në 50 dhe dy numra shtesë, të quajtur Lucky Stars, nga 1 në 12. Për të fituar jackpot-in Euro Millions, ju duhet t’i zgjidhni me saktësi të 7 numrat. Gjetja e të paktën 2 numrave kryesorë ju lejon të fitoni çmimin e rangut më të ulët.

Mund të zgjidhni një rresht (një set numrash), ose të përdorni më shumë rreshta. Sa më shumë rreshta të zgjidhni, aq më shumë shanse keni për çmimin!

Biletat EuroMillions online janë të vlefshme 24 orë në ditë, nga çdo vend i botës. Thjesht zgjidhni numrat tuaj të fatit dhe luani njërën nga lotaritë më popullore në botë!

Çmimet e biletave të EuroMillions

Nëse do të donit të shihnit çmimet e biletave të EuroMillions, zgjidhni numrin e rreshtave dhe numrat tuaj me fat. Një përmbledhje e porosisë suaj dhe çmimet aktuale të biletave do të shfaqen automatikisht më poshtë nga sistemi ynë.

Çmimi i shfaqur i biletës EuroMillions është përfundimtar. Ai konsiston në çmimin e marrjes së biletës prej letre dhe tarifën tonë. Ne përpiqemi me gjithë forcat tona për ta mbajtur çmimin e biletës së EuroMillions në një nivel të qëndrueshëm dhe tërheqës.

Biletat EuroMillions të disponueshme në LottoPark blihen nga përfaqësuesit tanë në zyrat e autorizuara të lotarisë.

Këshilla për EuroMillions Online

Përdorni historinë e rezultateve të arkivuara për të kontrolluar se cilët numra kanë rënë më shpesh. Merrini ata numra për të përgatitur setin tuaj të numrave për shortin e ardhshëm.

Ia vlen të provoni një qasje tjetër ndaj zgjedhjes së numrave: zgjidhini numrat në mënyrë të rastësishme. Zgjidhni fatin e verbër, dhe përdorni veglën zgjedhje-e-shpejtë.

Për t’i rritur shanset e fitores, mund të konsideroni të luani si pjesë e një grupi. Blerja e biletave EuroMillions online me një grup do të thotë që më shumë rreshta do të marrin pjesë në short dhe do të ketë më pak shpenzime, sepse çmimi i biletave të EuroMillions ndahet ndërmjet të gjithë anëtarëve të grupit.

OK