Rezultatet dhe Numrat Fitues të Lotarisë Oz Lotto

1
13
15
17
32
44
45
8
34
Jackpot-i i llogaritur: 30 000 000 A$
Oz Lotto

Oz Lotto

32 417 789 €
Tier Përputhje
X
+
X
Fituesit Pagesa për fitues
Çmimi #1 I Përputhje
X
:
7
Fituesit:   0 Pagesa për fitues:   0,00 A$
Çmimi #2 II Përputhje
X
X
:
6+ 1
Fituesit:   11 Pagesa për fitues:   34 690,05 A$
Çmimi #3 III Përputhje
X
:
6
Fituesit:   147 Pagesa për fitues:   5 344,40 A$
Çmimi #4 IV Përputhje
X
X
:
5+ 1
Fituesit:   1 034 Pagesa për fitues:   390,75 A$
Çmimi #5 V Përputhje
X
:
5
Fituesit:   8 956 Pagesa për fitues:   52,65 A$
Çmimi #6 VI Përputhje
X
:
4
Fituesit:   204 671 Pagesa për fitues:   26,30 A$
Çmimi #7 VII Përputhje
X
X
:
3+ 1
Fituesit:   370 192 Pagesa për fitues:   16,30 A$
Shuma Totale: Totali i Fituesve:   585 011 Çmimi Total:   13 459 763,15 A$
Oz Lotto

Oz Lotto

32 417 789 €

OK