Rezultatet dhe Numrat Fitues të Lotarisë La Primitiva

1
3
12
15
29
47
37
0R
Jackpot-i i llogaritur: 10 800 000 €
La Primitiva

La Primitiva

11 500 000 €
Tier Përputhje
X
+
X
+
R
Fituesit Pagesa për fitues
Çmimi #1 I Përputhje
X
:
6+ R
Fituesit:   0 Pagesa për fitues:   0,00 €
Çmimi #2 II Përputhje
X
:
6
Fituesit:   1 Pagesa për fitues:   1 349 046,36 €
Çmimi #3 III Përputhje
X
X
:
5+ 1
Fituesit:   2 Pagesa për fitues:   101 178,48 €
Çmimi #4 IV Përputhje
X
:
5
Fituesit:   247 Pagesa për fitues:   1 775,06 €
Çmimi #5 V Përputhje
X
:
4
Fituesit:   13 896 Pagesa për fitues:   50,97 €
Çmimi #6 VI Përputhje
X
:
3
Fituesit:   245 367 Pagesa për fitues:   8,00 €
Çmimi #7 VII Përputhje
X
:
R
Fituesit:   1 094 699 Pagesa për fitues:   1,00 €
Shuma Totale: Totali i Fituesve:   1 354 212 Çmimi Total:   5 755 757,26 €
La Primitiva

La Primitiva

11 500 000 €

OK