Rezultatet dhe Numrat Fitues të lotarisë French Lotto

6
7
17
22
46
3
Jackpot-i i llogaritur: 2 000 000 €
French Lotto

French Lotto

3 000 000 €
Tier Përputhje
X
+
X
Fituesit Pagesa për fitues
Çmimi #1 I Përputhje
X
X
:
5+ 1
Fituesit:   0 Pagesa për fitues:   0,00 €
Çmimi #2 II Përputhje
X
X
:
5+ 0
Fituesit:   0 Pagesa për fitues:   214 275,10 €
Çmimi #3 III Përputhje
X
X
:
4+ 1
Fituesit:   61 Pagesa për fitues:   4 370,00 €
Çmimi #4 IV Përputhje
X
X
:
4+ 0
Fituesit:   529 Pagesa për fitues:   356,50 €
Çmimi #5 V Përputhje
X
X
:
3+ 1
Fituesit:   2 765 Pagesa për fitues:   40,70 €
Çmimi #6 VI Përputhje
X
X
:
3+ 0
Fituesit:   23 910 Pagesa për fitues:   16,90 €
Çmimi #7 VII Përputhje
X
X
:
2+ 1
Fituesit:   39 251 Pagesa për fitues:   8,00 €
Çmimi #8 VIII Përputhje
X
X
:
2+ 0
Fituesit:   332 645 Pagesa për fitues:   3,70 €
Çmimi #9 IX Përputhje
X
X
:
0+ 1
Fituesit:   452 576 Pagesa për fitues:   2,20 €
Shuma Totale: Totali i Fituesve:   851 737 Çmimi Total:   3 512 234,70 €
French Lotto

French Lotto

3 000 000 €
newsletter

OK