EuroDreams – нова лотарија во понудата на LottoPark!

EuroDreams - нова лотарија

Почитувани љубители на лотаријата! Имаме нешто ново за вас! Дозволете ни да ви го претставиме EuroDreams, нов учесник во светот на лотариските игри кој, и покрај тоа што е релативно неодамна започнат на 6 ноември 2023 година, веќе направи голем бран. За кратко време, успеа да собере значително следење од фанови, со бројни играчи кои со нетрпение учествуваат на секое извлекување за да се натпреваруваат за посакуваните награди на EuroDreams.

Достапност

Иако EuroDreams првенствено е достапен во традиционалниот формат на хартиен билет во неколку земји вклучително и Ирска, Австрија, Белгија, Франција, Луксембург, Португалија, Шпанија и Швајцарија, сега е направен достапен за поширока публика. Благодарение на LottoPark, играчите од целиот свет можат да уживаат во EuroDreams онлајн, купувајќи билети само со неколку кликови, кога и каде што сакаат.

Како да се игра

Играњето на EuroDreams е возбудливо искуство кое им нуди на учесниците шанса да добијат награди кои потенцијално може да им го променат животот. За да играат, играчите треба да изберат шест главни броеви од група од 1 до 40. Покрај тоа, тие исто така треба да изберат еден Број на Соништа од опсег од 1 до 5.

Фреквенција на извлекувања и победување

Извлекувањата за EuroDreams се одржуваат двапати неделно, во понеделник и четврток. Победувањето е толку едноставно колку и да се совпаѓаат сите шест главни броеви заедно со Бројот на Соништа. Ако сте нетрпеливи да проверите ги најновите добитни броеви, лесно може да ги верификувате најновите резултати од EuroDreams онлајн.

Структура на награди

Добивањето на лотаријата EuroDreams е повеќе од само удар на среќа; за некои, тоа може да биде настан кој им го менува животот. Ова особено важи за оние среќници кои успеат да се најдат во Првата Категорија, што бара совпаѓање на сите шест броеви од првата матрица и еден од втората. Добитниците во оваа категорија се наградуваат со месечни исплати од 20.000 EUR за времетраење од 30 години. Ова вкупно изнесува зачудувачки 7,2 милиони EUR, награда која несомнено може да го промени текот на чиј било живот.

Исто така, наградите на пониските нивоа заслужуваат вашето внимание! Само кликнете тука и проверете ги сите информации за наградите и џекпотот на EuroDreams.

EuroDreams онлајн на LottoPark

Од 27 февруари 2024 година, EuroDreams дополнително ја прошири својата достапност, овозможувајќи им на играчите да учествуваат во играта онлајн на LottoPark. Оваа погодна онлајн платформа го олесни учеството на лотариски ентузијасти од целиот свет во извлекувањето на EuroDreams од удобноста на своите домови.

Без разлика дали сте нови во светот на лотариските игри или искусен играч, корисничкиот интерфејс на LottoPark обезбедува беспрекорно искуство за купување на билети за EuroDreams онлајн.

Зошто да играте EuroDreams на LottoPark?

Играњето на EuroDreams на LottoPark не само што обезбедува удобност, туку и гарантира безбедно и транспарентно искуство во играњето. Платформата е лесна за навигација, што го прави процесот на купување на вашите лотариски билети толку едноставен колку неколку кликови.

Покрај тоа, LottoPark нуди навремени ажурирања за најновите добитни броеви, овозможувајќи им на играчите лесно да ги верификуваат најновите резултати од EuroDreams.

На крај, EuroDreams претставува возбудлива можност за љубителите на лотарија кои бараат потенцијално животно менување на добивка. Со неговата импресивна структура на награди и лесноста на играње на LottoPark, нема подобро време од сега за да започнете да учествувате во ова возбудливо лотариско играње. Зошто да чекате? Придружете ни се денес и дозволете на LottoPark да ве води кон вашата победа на соништата!

LottoPark app

Download the FREE LottoPark app to check lottery results on your smartphone!
Lottopark .apk
Google Play
App Store